11/05/2021

Beste vriend van de LIONS Pinksterrally!

We gaan hem weer organiseren. De 7e Lions Pinksterrally wordt op 23 mei 2021 in Corona stijl verreden. De route is als vanouds prachtig en we zitten met 75 deelnemende equipes helemaal vol!

Wel hebben we de opzet van de dag moeten aanpassen aan de nu geldende Corona maatregelen. Zowel de start, lunch als finish zullen Corona proof zijn. Dit betekent alles op veilige afstand van elkaar. Zo krijgt u de lunch mee in plaats van een gezamenlijke lunch op een lokatie. U kunt onderweg zelf een mooi plekje uitzoeken om te picknicken.

Als het een beetje meezit kunnen we de dag afsluiten op het terras van SOAP onder het genot van een drankje.

We hopen u allemaal te mogen verwelkomen en zo een mooi bedrag op te halen voor het project Buitentuin IC Gelre Ziekenhuis. Een project waar alle Apeldoornse Service clubs hun steentje aan bijdragen om het te realiseren.