Op 4 juni 2017 wordt de Lions Pinksterrally verreden voor Bridle Up Hope!

Deze rit is geen snelheidsrit, maar een puzzelrit waarmee we geld inzamelen voor het goede doel. Terwijl je tijdens de rally het stuur van jouw auto in handen hebt, rij je geld bijeen voor Bridle Up Hope (zie ook verder in dit bericht), een organisatie die jonge vrouwen de teugels van hun eigen leven weer in handen wil geven.

Voor deze gezelligheidsrit hoef je niet in het bezit te zijn van een oldtimer of anderszins speciale bolide, we houden de drempel lekker laag. Het enige wat je nodig hebt is een dosis goede zin en uiteraard een geldig rijbewijs!

Een équipe bestaat uit minimaal 2 personen (rijder en bijrijder). De rit zal ook voor de onervaren rally-rijder geen probleem zijn. Je start in de loop van de ochtend in Apeldoorn en komt aan het einde van de middag over de finish. Na afloop is er een gezellige borrel en een loterij om een mooi bedrag voor het goede doel te verzamelen.

Het inschrijfgeld is slechts € 39,50 per persoon. Dit is inclusief een rallyboek, een geheel verzorgde lunch van Life’s Delicious èn als klap op de vuurpijl een spetterende bbq op het mooie terras van Het Stadscafé! 

Het aantal startbewijzen is beperkt, dus schrijf je snel in om er op 4 juni bij te zijn!  Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je per mail nadere informatie. De inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijfgeld is overgemaakt.

Je aanmelden kan via het inschrijfformulier

Heb je vragen of opmerkingen over de inschrijvingen stuur dan een mailtje naar:  lionspinksterrally@gmail.com

Sponsoren

De Lions Pinksterrally zou niet mogelijk zijn zonder de trouwe steun van onze sponsoren en vrijwilligers van Lionsclub Apeldoorn de Colonnade! We bedanken de volgende Sponsoren.

http://www.stadscafe-apeldoorn.nl

http://www.lifesdelicious.nl

http://www.jacksart.nl

https://www.wensink.com

http://www.ace-pharm.nl

https://www.nysingh.nl

http://www.sandmannoptiek.nl

https://www.bakertillyberk.nl

http://www.veluwseschavuyt.nl

http://www.segwaynederland.nl

Het goede doel

Terwijl u het stuur van uw auto tijdens de rally in handen heeft rijdt u geld bijeen voor Bridle Up Hope in Emst! 

Bride Up Hope is een organisatie die jonge vrouwen de teugels van hun eigen leven weer in handen wil geven. Bridle Up Hope richt zich op jonge vrouwen tussen de 12 en 25 jaar, welke worden gepest, eenzaam zijn, moeilijk contact leggen, een gebrek aan zelfvertrouwen hebben, geen richting aan hun leven weten te geven, zich depressief voelen of andere problemen in hun leven tegenkomen.

Bridle Up Hope geeft hen de mogelijkheid om met de problemen aan de slag te gaan. De 7 habits of highly effective people van Stephen Covey helpen hen hun gedrag te veranderen en het beste uit zichzelf te halen.

Paarden staan bij de aanpak van Bridle Up Hope centraal, omdat paarden het gedrag van de deelnemers spiegelen, waardoor er direct feedback over eigen gedrag komt. Zo worden jonge vrouwen geholpen om negatieve gevoelens en emoties onder controle te krijgen. Stukje bij beetje krijgen én nemen zij weer de teugels van hun eigen leven in de hand!

Voor meer info over Bridle Up Hope, zie:
https://nl-nl.facebook.com/bridleuphopeNL/  
https://www.bridleuphope.org

 

Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

https://nl-nl.facebook.com/lionspinksterrally