Op 9 juni 2019 wordt de Lions Pinksterrally verreden voor 'kLeef en Hospice Apeldoorn!

Deze rit is geen snelheidsrit, maar een puzzelrit waarmee we geld inzamelen voor het goede doel. Terwijl je tijdens de rally het stuur van jouw auto in handen hebt, rij je geld bijeen voor twee Apeldoornse goede Doelen: 'kLeef! en Hospice Apeldoorn (zie ook verder in dit bericht).

Voor deze gezelligheidsrit hoef je niet in het bezit te zijn van een oldtimer of anderszins speciale bolide, we houden de drempel lekker laag. Het enige wat je nodig hebt is een dosis goede zin en uiteraard een geldig rijbewijs!

Een equipe bestaat uit minimaal 2 personen (rijder en bijrijder). De rit zal ook voor de onervaren rally-rijder geen probleem zijn. Je start in de loop van de ochtend in Apeldoorn en komt aan het einde van de middag over de finish. Na afloop is er een gezellige borrel en een loterij om een mooi bedrag voor het goede doel te verzamelen.

Het inschrijfgeld is slechts € 48,50 per persoon. Dit is inclusief een rallyboek, een geheel verzorgde lunch èn als klap op de vuurpijl een spetterende bbq op het mooie terras van SOAP, op het Zwitsalterrein in Apeldoorn.! 

Het aantal startbewijzen is beperkt, dus schrijf je snel in om er op 9 juni bij te zijn!  Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je per mail nadere informatie. De inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijfgeld is overgemaakt.

Je aanmelden kan via het inschrijfformulier

Heb je vragen of opmerkingen over de inschrijvingen stuur dan een mailtje naar:  lionspinksterrally@gmail.com

Sponsoren

De Lions Pinksterrally zou niet mogelijk zijn zonder de trouwe steun van onze sponsoren en vrijwilligers van Lionsclub Apeldoorn de Colonnade! We bedanken de volgende Sponsoren.

http://www.soap-apeldoorn.nl

http://www.selectwellness.nl

http://www.jacksart.nl

http://www.ace-pharm.nl

https://www.wensink.com

 

http://www.sandmannoptiek.nl

https://www.bakertillyberk.nl

 

Het goede doel

Terwijl u het stuur van uw auto tijdens de rally in handen heeft rijdt u geld bijeen voor 'kLeef! en Hospice Apeldoorn! 

 

     Stichting ‘kLEEF! (www.stichtingkleef.nl)

       Heeft als doelstelling mensen met kanker en hun naasten te ondersteunen bij het optimaal houden met hun kwaliteit van leven.

 

 

              Hospice Apeldoorn (www.hospiceapeldoorn.nl

              is een ‘bijna-thuis-huis’. De 70 vrijwilligers richten hun zorg op mensen in de laatste periode van hun leven.

             Als de zorg thuis niet meer mogelijk is, bieden zij een alternatief. Een plek die zo veel mogelijk lijkt op de thuissituatie.

 

Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

https://nl-nl.facebook.com/lionspinksterrally