Op 23 mei 2021 wordt de Lions Pinksterrally verreden voor Neurorevalidatiecentrum De Roode Draak

Deze rit is geen snelheidsrit, maar een puzzelrit waarmee we geld inzamelen voor het goede doel. Terwijl je tijdens de rally het stuur van jouw auto in handen hebt, rij je geld bijeen voor Neurorevalidatiecentrum De Roode Draak (zie ook verder in dit bericht), een organisatie die jongeren met een niet aangeboren hersenletsel helpt.

Voor deze gezelligheidsrit hoef je niet in het bezit te zijn van een oldtimer of anderszins speciale bolide, we houden de drempel lekker laag. Het enige wat je nodig hebt is een dosis goede zin en uiteraard een geldig rijbewijs!

Een équipe bestaat uit minimaal 2 personen (rijder en bijrijder). De rit zal ook voor de onervaren rally-rijder geen probleem zijn. Je start in de loop van de ochtend bij SOAP in Apeldoorn en komt aan het einde van de middag over de finish. Na afloop is er een gezellige borrel en een loterij om een mooi bedrag voor het goede doel te verzamelen.

Het inschrijfgeld is slechts € 52,50 per persoon. Dit is inclusief een rallyboek, een geheel verzorgde lunch van Het Apeldoorns Beleg èn als klap op de vuurpijl een spetterende bbq op het mooie terras van Het Stadscafé! 

Het aantal startbewijzen is beperkt, dus schrijf je snel in om er op 31 mei bij te zijn!  Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je per mail nadere informatie. De inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijfgeld is overgemaakt.

Je aanmelden kan via het inschrijfformulier

Heb je vragen of opmerkingen over de inschrijvingen stuur dan een mailtje naar:  lionspinksterrally@gmail.com

Sponsoren

De Lions Pinksterrally zou niet mogelijk zijn zonder de trouwe steun van onze sponsoren en vrijwilligers van Lionsclub Apeldoorn de Colonnade! We bedanken de volgende Sponsoren.

http://www.stadscafe-apeldoorn.nl

https://www.soap-apeldoorn.nl

https://www.selectwellness.nl

https://www.wensink.com

http://www.ace-pharm.nl

https://www.bakertillyberk.nl

http://www.jacksart.nl

https://www.merida.nl/experience+center

 

Het goede doel

Terwijl u het stuur van uw auto tijdens de rally in handen heeft rijdt u geld bijeen voor Neurorevalidatiecentrum De Roode Draak

 

Kinderen met hersenletsel verdienen een kans

Een kind met hersenletsel verdient alle kansen. Begeleidingscentrum De Roode Draak biedt dit op haar locatie in Biddinghuizen. Er wordt nauw samengewerkt met het naastgelegen behandelcentrum Neuroblend, wat intensieve begeleiding mogelijk maakt. 

Onze begeleiders zijn gespecialiseerd in hersenletsel bij kinderen en jongeren. Door de geavanceerde en intensieve therapieën die wij bieden, ontwikkelen kinderen en jongeren met hersenletsel zich fysiek en mentaal tot hun volledige potentieel. Voor ons is The sky the limit. Stap voor stap en met maatwerk, geven we kinderen en jongeren met hersenletsel een kans.

 

Voor meer info over Neurorevalidatiecentrum De Roode Draak https://www.deroodedraak.nl/

 

 

 

Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

https://nl-nl.facebook.com/lionspinksterrally